Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Högkvalitativa trycktjänster med personlig design

2014-08-27
" Pixartprinting en e-handelsplats d du enkelt kan skapa dina egna tryck f exempelvis tavlor, vykort, visitkort, tidningar, kartonger, banners, affischer med mera. Vi vill ha ett skomplett utbud som mligt f att kunna fse va kunder med allt som kan vara nvd "
Totalt Dela: 0
  • 17d6fa20c2e74a8.gif

Vad som gör oss till en av Europas ledande företag för tryck är vår konstanta uppdatering av teknik för att förse våra kunder med de bästa trycken på marknaden. Med en Durst P10-skrivare så finns möjligheten att producera högkvalitativa tryck i större format. För de mindre projekten använder vi HP Indigo 7600. Det viktigaste för oss är att se till att kunna leverera en så pass bra slutprodukt så att både kunden och vi blir nöjda.

Personal

Vårt team består av många erfarna grafiska experter inom digitaltryck som kan utföra granskningar av uppladdade filer för att se till att vi trycker dem på bästa möjliga sätt. För att underlätta arbetet för både kunden och vår personal så har vi noggranna instruktioner på hur man kan göra för att på bästa sätt får det mesta av den uppladdade designbilden. Vi accepterar inte lågupplösta bilder då vi inte kan garantera att de blir bra vid tryck. Vi erbjuder även möjligheten att låta våra grafiska experter granska din bild och ge förslag på vad som kan göras bättre för en liten extrakostnad.

Vad som gör att vi sticker ut lite grann är att vi själva har utvecklat den mjukvara som vi använder på vårt tryckeri. Tack vare den så ökar vi flexibiliteten och dynamiken. Statusuppdateringar i realtid ger våra kunder en överblick över hur det går med den beställda leveransen.

Erbjudanden

Som ny kund kan du testa på våra tryck för endast 1kr. Du kan välja bland 200 visitkort, 5st utomhusposters, 50st A3-affischer eller 200st inbjudningar. Vi uppdaterar hela tiden vår promo-sektion där du kan hålla utkik efter extrapriser på diverse produkter. När du handlar från promo-sektionen kan du inte själv ange hur stort antal du vill ha.

För att få reda på vilka produkter som erbjuds till lägre pris så kan man följa Pixartprinting på Facebook eller Google+. Vi ser alltid till att komma ut med våra erbjudanden varje vecka tillsammans med bilder.

Bakgrund

Pixartprinting skapades av Matteo Rigamonti under 1994. Till början var det enbart ett traditionellt tryckeri för lokalbefolkningen i Italien. År 2000 så beslöt vi oss för att öppna upp möjligheten för beställningar på nätet. Det var inte förrän 2011 som vi började expandera i andra länder utöver Italien.

För mer information, var vänlig besök oss på www.pixartprinting.se

 

Kontakt

Johnnie Lerka
Pixartprinting
Telefon +39 0422 823301
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt