Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Tjejstövlar som skapar mode och trender

2014-08-21
" Boomboots är ett företag som inriktat sig på att sälja kängor, stövlar och skor till tjejer. Vi har ett brett sortiment i alla möjliga prisklasser. Gummistövlar är en av de mest modeinriktade och bestsäljande skorna vi har "
Totalt Dela: 0
  • 4f87a4.jpg

Vi skapar inte stora och tunga gummistövlar som man har burit förr. Dagens moderna Wellingtons är fina och kan bäras med vanliga kläder, festkläder och formella kläder. På senare år så har stylade gummistövlar blivit något som man bara ”måste ha”. Bor du på ett ställe där det regnar rätt så ofta så kan det vara ännu mer praktiskt att köpa ett par som även skyddar dina fötter från att bli blöta.

SortimentLetar du efter stövlar som har klack så har vi några att välja bland. Vi har korta stövlar, kängor och skor för de som letar efter något som matchar jeans och stadsmiljö. Vi har noggrannt valt ut våra detaljer på våra skor för att göra de så snygga som möjligt. Vi är ganska säkra på att vi har lyckats skapa några av världens snyggaste stövlar.Vårt företagVi driver även en blogg där vi presenterar nyheter, trender och ger tips inför passande klädkombinationer. Vi har en bildsektion där du får se våra stövlar och skor i olika sammanhang och vilka kläder som matchar. Därför har vi ett brett färgsortiment.Vi har ingen fysisk butik utan allt sker i vår webbutik. Vi ger inte ut någon katalog då vi uppdaterar våra produkter på en säsongsbasis.

Vår huvudbyggnad är belägen i Riga, Lettland. Vi våra produkter över hela världen och försöker alltid att göra vårt bästa med att se till att kunden är nöjd.För mer information, var god besök www.boomboots.co.uk 

Kontakt

Mats
Boom Boots
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt