Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Den magiska atmosfären i Po Delta

2015-01-04
" Om det är en plats där naturens landskaps Modells Kontinuerlig, att människan och det här är Po Delta. "
Totalt Dela: 0
  • 906424.jpg
  • 77b458.jpg

Om det är en plats där naturens landskaps Modells Kontinuerlig, att människan och det här är Po Delta. Prime likriktning Hydrauliska datum från det fjärde århundradet före Kristus, etruskerna och du måste Di Spina, arbetar på att förbättra handelssjöfart och vid produktion av Sale.

Först efter det att enheten i Italien verkar av reclamation du gör Massive och radikaler, Ge Mer fortfarande i dag, stora områden där landet bevara gamla förslag och charmen i naturmiljöer mycket av värdet när det kommer till floral och fauna. Po Delta Du kan upptäcka på många sätt: Promenad, Cykling, Ridning, Med båt, Ta personliga preferenser E bestämmelser. Egenskaper grusvägar längs stränderna, The Trails Crossing fläckar och The Woods, är den idealiska som älskar att se dessa drömlika atmosfärer.

Den plötsliga sväva av en Heron, Synas och försvinner kolonier av fåglar som Silent glida över vattnet, The Eternal Embrace mellan vatten och Vegetation stridande den känsliga balansen i dessa zoner, är priset mer vackra Till vännen av naturen och tyst. Rip det gör ingen kod Sedan Kanske För komplett med några Meta Historical Arkitektonisk O Hur slottet Mesola, Pomposa Abbey, The Lighthouse Gorino, La Torre dell'Abate O Den historiska centrum av Comacchio med hennes Broar och kanaler .

En promenad eller rida kan hitta en värdig Epilog i en av många restauranger utspridda över hela området. Små tavernor, pubar avskilt, men även Titolatissimi Restauranger föreslår, alla i sin egen personliga variant, fat traditionella lokala, särskilt vid Lovers Kitchen Sea: fisk och skaldjur, ostron och ål med fokus på, men också mantis räkor, musslor E sula.

Kontakt

Sara Keith
Campingspiaggiamare
Telefon +39 0533/32.74.31
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1

Följ oss

Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt