Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Lynx ljus erbjuder flimmerfritt ljus

2014-12-08
" Som namnet antyder, Sylvania Lynx erbjuder bättre ljusa som är betydligt mer klart, flimmerfritt ljus inom två sekunder efter tillslag och dras upp till full ljusstyrka på mindre än minuten. "
Totalt Dela: 0
  • cd9e63.jpg

Flimmerfritt ljus

Som namnet antyder, Sylvania Lynx erbjuder bättre ljusa som är betydligt mer klart, flimmerfritt ljus inom två sekunder efter tillslag och dras upp till full ljusstyrka på mindre än minuten. Lamporna är också extremt kompakt från 104mm till 150mm lång, beroende på effekt och passar bekvämt i dem flesta inhemska armaturer, så att de kan användas som direkta ersättningar för ineffektiva volframlampor i praktiskt taget alla applikationer.

Lämplig för hushållen, liksom butiker, restauranger, hotell, museer, skolor och andra offentliga byggnader, kan det nya sortimentet spara upp till 80% på elräkningen, jämfört med dess glödande motsvarigheter, medan massivt minska påverkan på miljön. I själva verket ska Sylvania Lynx Snabb Start lampor ha en energimärknings klass A som är ett högt betyg, vilket placerar dem i den högsta kategorin av energieffektiva ljuskällor för lampor på marknaden.

Specifikationer för Sylvania Lynx

Sylvania Lynx är lampor som använder mycket mindre el och håller upp till 10 gånger längre än glödlampor. När du klickar på ovanstående produktbilder, ser du vilka watt-tal för varje specifik lampa som LamporNu erbjuder i sitt sortiment .

Lampornu

Lampornu.se representerar den svenska delen av det holländska stora företaget ”Any Lamp BV” och dem är inrikade på onlineförsäljning av Philips högkvalitativa lampor och lysrör. Deras huvudkontor är etablerat i Nederländerna nära staden Eindhoven där även Philips Lighting grundades år 1891. Any Lamp BV är den största onlinedistributören av Philips lampor och lysrör i Europa och dem har därmed ett nära samarbete med Philips.

Genom deras placering i Eindhoven har dem möjlighet att erbjuda sinna kunder mycket bra priser och snabba leveranser av deras produkter. Förutom våra onlinebutiker med försäljning i Nederländerna och Sverige finns vi även i Frankrike, Tyskland, Danmark, Finland, Storbritannien, Polen, Spanien och Italien.

Kontakt

Alexander Wegert
LamporNu
Telefon 08-40309945
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt