Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Campingen direkt vid Adriatiska havet

2015-01-04
" På Holiday Park Spiaggia e Mare kommer du att spendera glatt och säkert dagar med bad och lekar i poolen eller i havet och även under uppsikt av våra livräddare. "
Totalt Dela: 0
  • 40cc21.jpg

Sommaren 2015

Italien är svenskarnas favoritresmål nummer ett och har så varit genom de senaste 20 åren och sedan tidigare erbjuder man resor till 20 resmål runt hela Italien. Spiaggia e Mare är en liten ort på  den östra kusten, Strax söder om den mer välkända turistorten Mare e Pineta. Spiaggia e Mare är  känt för sin fina, kilometerlånga sandstrand som är långgrund och barnvänlig. Längs stranden går en  bilfri strandpromenad där butiker, caféer, restauranger och några barer, ligger sida vid sida. Här  serveras allt från enklare rätter till nyfångad fisk tillsammans med en härlig utsikt över havet. 

Att lära känna Italien genom att köra bil och cykla, ökar i popularitet. Trafikreglerna i Italien har anpassats efter de förordningar som är obligatoriska i Europeiska unionen. Besökare kan komma till Italien även med husvagn, eftersom de flesta campingplatser har anpassats till att tillåta husvagnsboende.

Cyklar blir ett allt populärare transportmedel, cykelvägsnätet håller på att byggas ut. Bil- och cykeluthyrning finns i Spiaggia e Mare och i några av de större städerna. Cykeluthyrning finns också på många uppehålls- och campingplatser i mindre städer.

Italien har över 100 campingplatser och minst hälften av dem ger turistservice som uppfyller europeiska kvalitetsnormer. Den camping som växer mest just nu är Spiaggia e Mares underbara plats.

På semester med dina barn 

På Holiday Park Spiaggia e Mare ( www.campingspiaggiamare.it )kommer du att spendera glatt och säkert dagar med bad och lekar i poolen eller i havet och även under uppsikt av våra livräddare. De baby club underhållning team planera många aktiviteter bland vilka paddling, fotboll, baby dans och lekar i poolen. 

Även om barnen är de viktigaste huvudpersonerna under semestern så finns det på Holiday Park Spiaggia e Mare, även vuxna kan hitta avkoppling, lugn och ro, med möjlighet att göra bågskytte, beachvolley, vatten gym, bad i vår pool eller deltar i många andra roliga initiativ. 

Föräldrarna har till sitt förfogande inte bara en bebis klubbtjänst, men också en mycket väl utbildad underhållning team som kommer att iscensätta oförglömliga natten visar och ordnar gästernas vistelse med mycket roliga aktiviteter. 

För mer information, vänligen besök besök www.campingspiaggiamare.com

Kontakt

Sara Keith
Campingspiaggiamare
Telefon +39 0533/32.74.31
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1

Följ oss

Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt