Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Bygg ihop dina fönster och ytterdörrar på nätet

2014-10-20
" PCV fönster är dagens framtid och fönster24 har alla fördelar.PVC betyder att polyvinylklorid och är en stor blandning av mineralolja och koksalt, materialet har många användningsområden och har ett av de vanligaste byggnadsmaterialen. "
Totalt Dela: 0
  • fc94d8.jpg

Fördelar med PVC fönster?

PVC betyder att polyvinylklorid och är en stor blandning av mineralolja och koksalt, materialet har många användningsområden och har ett av de vanligaste byggnadsmaterialen. Nu för tiden när du bygger ett helt nytt hus så använder man sig mycket av PVC. Något som är bra med produkten är att det är ett dött material som då inte krymper eller vidgar sig beroende på om det är dåligt väder eller fint. Träfönster med aluminiumklädsel är näst intill underhållsfria medan träfönster behöver målas om med jämna mellanrum under året.

PVC plastens formbarhet har också gjort att tillverkarna kunnat få mycket bra värden på de nya PVC fönstren. Det finns både för och nackdelar med alla fönster men dem har utantvekan den bästa servicen så att kunden inte behöver känna oro inför materialvalet.

Fördelar att handla hos Fönster24

*Alla deras produkter är ifrån Tyskland.
* En stor erfarenhet och tradition
* Kompetent personal och mycket fokuserad på rådgivning
* högt rankade på kundpopuläritetens front
* snabb och säker leverans med både e-handel och pengarna tillbaka garanti

Fönster24 webshop som just nu ägs och drivs av Neuffer Fenster + Turen GmbH. Neuffer Fenster grundades redan på 1872 talet och har fortfarande sitt huvudkontor nere i Stuttgart Tyskland. Företaget sitter på hela 140 års erfarenhet  av tillverkning och installation av fönster och dörrar.

 

Kontakt

Jake wang
Fonster24.com
Telefon +46(0)303-440044
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1

Följ oss

Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt