Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Den högsta kvalitet på LED-lampor nu tillgänglig på Lampornu till låga priser

2014-10-01
" LamporNU.se har många intressanta erbjudanden just nu och det är LED lampor som står i ljuset och du sparar upp till hela 85% i energikostnader, något dom vet att du inte kommer att ångra dig, så passa på och få ett ljusare liv. "
Totalt Dela: 0
  • a11748.jpg
  • 30afe3.jpg

En LED-lampa drar nästan lika lite eller mindre energi än en vanlig lampa och är därför en mycket mer miljövänlig lampa för ditt hem, Den innehåller dessutom inget kvicksilver som vanliga lampor gör, dessa nya lampor börjar finnas mer o mer på marknaden och tillhör framtiden när det gäller ECO lampor. Belysningens framtid är LED och det tycker dem på LamporNU.se och dem vet att det är de rätta valet.

Hur väljer jag rätt?

Har du bestämt dig för att byta till LED-lampa för att spara energi? Då har du verkligen valt det rätta valet. LED-lampor håller betydligt mycket längre än en vanliga lampa och din energibesparing kommer ligga på runt 80%. till exempel Philips CorePro LED lampa som ser ut exakt som en helt vanliga lampa men med en E27 sockel som Philips Core så kommer den att vara avsedd att ersätta alla dina gamla glödlampor i hemmet. Man kan nästan tro att det är en helt vanlig lampa för designen är lika klassisk och formad som den tidigare varianten.

Vilka är LamporNu?

Företaget representerar den svenska delen av det holländska företaget AnyLampBV och de dem riktar in sig på mest är just själva onlineförsäljningen av Philips högkvalitets lampor och även lysrör m.m Deras huvud kontor ligger nere i Eindhoven(Holland) och där grundades även Philips Lightning. Oavsett om du är intresserad av 1 lampa eller 1000 så är du alltid välkommen hos LamporNU.se för där följer dem verkligen mottot till låga priser och snabb leverans.

Tänk ljusare och tänk LED-lampa. www.lampornu.se

Kontakt

Alexander Wegert
LamporNu
Telefon +46 0840309945
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt