Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Fönster och Dörrar online för dig som gillar det perfekt

2014-09-12
" Bolaget Neuffer Fenster som är ett moderbolag till (fönster24.com) är ett företag som grundades 1872 i Stuttgart Tyskland av två bröder och dem har även med sig en stark tradition som fönstertillverkare och hela 142 års erfarenhet. "
Totalt Dela: 0
  • fbb773850073f61.jpg

Bolaget Neuffer Fenster som är ett moderbolag till (fönster24.com) är ett företag som grundades 1872 i Stuttgart Tyskland av två bröder och dem har även med sig en stark tradition som fönstertillverkare och hela 142 års erfarenhet. Efter många positiva omdömen på andra sidor så var det dags att år 2013 lansera det svenska systerföretaget Fönster24.com som skulle dominera på marknaden, idag har dem en otrolig stark kundkrets med många referenser ifrån både glada privatpersoner till företag (Jag har redan beställt fönster mer en tre gånger hos dem) några fördelar varför just DU ska handla hos Fönster24.com har du nedanför.

Alla deras produkter är – Made in Germany
Erfarenhet och tradition
Kompetent personal och rådgiving
Hög kundnöjdindex
Snabb och säker leverans
Säker e-handel med ”pengarna tillbaka garanti”

Vad säger deras kunder?

Folk säger det att dem har gjort många beställningar som gått lätt och smidigt till med hjälp av konfiguratorn på nätet så dem hade en stor överblick på sortimentet.  På sidan finns det mycket att läsa om när det kommer till vad man igentligen behöver tänka på när man handlar, har du frågor så får du svar direkt ifrån dem trevliga medarbetarna. Produkterna levereras alltid i god tid och har inga leveransskador. Moteringen är mycket simpel och folk är alltid nöjda och glada efter ett köp.

För mer information, var vänlig besök oss på www.fonster24.com/

 

Kontakt

Jake wang
Fonster24.com
Telefon +46 (0) 303-44 00 44
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1

Följ oss

Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt