Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Bikester sätter fokus på Triathlon

2014-09-08
" Bikester en av Sveriges ststa cykel sida och ster alltid bt i test psina produkter med otroliga priser och har en h focus pTriathlon. "
Totalt Dela: 0
  • 23fbfd.jpg

Bikester sätter hög fokus på Triathlon och varför? Jo för sidan innhåller allt som krävs för ett Triathlon lopp, men vad är då ett Triathlon lopp? Jo Triathlon är ett uthållighetsrace som består av tre grenar och dem är Simning, cyklning och löpning, alla grenar genomförs i ett utan avbrott och den som är först i mål efter sista grenen vinner då självklart hela tävlingen.

Varför vill Bikester satsa på

det här? Jo för dem vet att sverige har den stora tävlingen Ironman som hålls nere i Kalmar runt 10 augusti, dem vet att det här är något folk brinner för och det finns bra sortiment att satsa på tillexempel ett lagnings-kit till din cykel eller en våtdräkt. Allt det här vet dem att det kommer att behövas och kommer rädda folk under tävlingen.

Bra villkor hos Bikester.se

Hos Bikester så får du alltid dem bästa villkoren, beställer du din utrusting innan klockan 16.00 så skickat varan samma dag och handlar du för över 900 kr är frakten alltid gratis. Du kommer alltid att ha 100 dagars öppet köp hos dem med fri retur m.m

För mer information, var god besök www.bikester.se

 

Kontakt

Jake wang
Bikester
Telefon +46 852 506 500
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1

Följ oss

Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt