Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Vi hjälper dig med deklarationer, bokföringar, bokslut och försäkringar

2014-08-28
" Snabb Redovisning är en svensk redovisningsbyrå som hjälper till med bokföringen medan du kan tänka på annat! "
Totalt Dela: 0
  • 3b3ce0.jpg

Vi på Snabb Redovisning arbetar som en professionell redovisningsbyrå. Vi ger dig ett trevligt och personligt bemötande där vi ser till att hjälpa dig på bästa sätt. Vi har vårt kontor beläget i centrala Stockholm och planerar att öppna upp ytterligare kontor i en framtiden. Vi har antlitat rådgivare som kan hjälpa dig på de områden som du behöver hjälp med. Du kan fråga oss om tips, råd och offert.

Vårt huvudmål är att hjälpa dig med alla typer av bokföring. Vi har kunskapen, erfarenheten, tålamodet och programvarorna som krävs för att lyckas med arbetsresultatet. Vi utför bokföring för handelsbolag, aktiebolag, bostadsrättföreningar och enskilda näringsidkare. Du kommer att få en komplett årsredovisning, bokslut och ett förenklat bokslut. Vi kan även hjälpa dig med bokföringen om du hellre vill göra det själv.

Om du förlitar dig på oss med ditt deklarationsarbete så får du deklarationsarbetet till Skatteverket och andra myndigheter. Du kommer att få hjälp med skattedeklarationer, förenklade skattedeklarationer, momsdeklarationer och skalbolagsdeklarationer. Du kan även upprätta företagets inkomstdeklaration eller din egen inkomstdeklaration snabbt och enkelt.

Det vi har att erbjuda som skiljer oss från andra redovisningsbyråer är vår arbetsmetod som hanterar kvitton, leverantörsfakturer, kundfakturer och kontoutdrag. Vi erbjuder en fullständig online-hantering med program som integrerar alla delar av företagets ekonomi och möjliggör säker överföring av bokföringar och rapporter från alla enheter med internetanslutning.

Om du vill hantera ekonomin själv så kan vi hjälpa dig med allt genom att ge grundläggande beskrivningar om hur du går tillväga för dig och dina medarbetare. Du kommer i slutändan att ha full kontroll över ekonomin, minska kostnaderna och slippa all krånglig kommunikation med konsulter.

För mer information, var vänlig besök www.snabbredovisning.se

Kontakt

Erica
Snabb Redovisning
Telefon + 46 8 655 08 17
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1

Följ oss

Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt