Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Spara flera hundra kronor på att byta till lågenergilampor

2014-08-26
" LamporNu en e-handelsbutik som sjer Philipslampor och lysr i hela Europa. Vi en av de ststa erfsjarna av Philipslampor i Europa. Tack vare det flitiga samarbetet med Philips kan vi erbjuda mycket hkvalitativa produkter till fmliga "
Totalt Dela: 0
  • c1948b.jpg

LamporNu är en e-handelsbutik som säljer Philipslampor och lysrör i hela Europa. Vi är en av de största återförsäljarna av Philipslampor i Europa. Tack vare det flitiga samarbetet med Philips kan vi erbjuda mycket högkvalitativa produkter till förmånliga priser. Vi är etablerade i Sverige, Frankrike, Tyskland, Holland, Danmark, Finland, England, Polen, Spanien och Italien. Vi levererar lågenergilampor för privatpersoner och företag. Vi har över 2000 olika alternativ i vår produktkatalog.

Nu när fler har gått över till lågenergibelysning så har glödlampan sakta men säkert börjat lämna marknaden för gott. Fler än nånsin vill använda sig av miljövänliga alternativ, och utöver det så är det även det billigaste valet. Att ersätta dina gamla glödlampor med energisnåla lampor gör att du endast använder 20-50% av den energi som du förut förbrukade. Det är så enkelt att börja spara pengar!

För att på ett maximalt sätt optimera din ljussättning i hemmet så bör du se över hur många lampor som du verkligen behöver. Det är inte bra att överdriva med ljus på kvällen. Ju bättre placering dina lampor har, desto mindre ljuskällor behövs för att belysa rummen. Om du vill ha alternativ för utomhusbelysning, så finns det ett par LED-lampor som är designade för att vara uthålliga.

Om du är intresserad så har vi även en blogg där vi delar med oss av nyheter och intressanta artiklar som berör ljuskällor. Vi är väldigt aktiva på nätet och gör vårt yttersta för att kunna föra en dialog med våra kunder. Det går alltid att höra av sig till oss om du har frågor eller vill ha tips om hur man kan fixa till belysningen på bästa sätt för ditt ändamål.

För mer information, var god besök www.lampornu.se

Kontakt

Alexander Wegert
LamporNu
Telefon +46 (0)840 309 945
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt