Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Sök efter de billigaste flygresorna, hotellen och hyrbilarna för att spara mer

2014-08-21
" Bravofly är en stor flygsökmotor som tillhandahåller sökresultat för flygresor, hotell och hyrbilar. "
Totalt Dela: 0
  • f3932f.jpg

Vi på Bravofly vill att det ska vara så enkelt som möjligt att göra din beställning och har därför anpassat vår hemsida för att vara så användarvänlig som möjligt. Det enda du behöver göra för att få tillgång till de billigaste flygbiljetterna är att boka via oss. Alla priser på vår hemsida är slutpriset med alla resekostnader och rabatter inräknade.

Du väljer själv vilket flygbolag du vill resa med. När du bokar via oss så bokar du även biljetten för det flygbolaget du har valt. Om du reser med byten så kommer vi automatiskt att leta upp de bästa förbindelserna för de mest förmånliga priserna. Ju oftare du reser, desto mer sparar du. Fördelen med oss är att vi söker bland 350st flygbolag för att försäkra dig om att du hittar det du letar efter. Bokningar som görs långt innan sparar mest pengar.

Hotellbokningar sker på samma sätt som bokning av flygbiljetter. Dina sökresultat filtreras automatiskt efter pris och distans. Om du är osäker på var du vill resa så kan du alltid hitta tips på vår hemsida. Vi annonserar ut de mest köpa resorna tillsammans med de absolut billigaste just nu. Tack vare våra sökmotorer så har vi möjligheten att erbjuda över 70 000 olika hotellval.

Utöver våra utmärkta priser så har vi ibland kampanjerbjudanden som Stockholm london flyg som vi annonserar ut via våra sociala medier. Allt du behöver för att boka är tillgång till internet. Vi är Geotrust-certifierade och ansvarar för att skydda din personliga integritet på nätet och dina överföringsaktiviteter.

Du kan betala via Mastercard, Express, Visa Electron och vanligt VISA. När du vill boka flyg, hotell eller bilutrustning. Du kan även hålla koll på din bokning via ett verktyg som vi erbjuder gratis. Då får du reda på om ditt flyg är försenat eller om det har landat. Du kan köpa till försäkring ifall du blir oväntat sjuk inför resan eller att du måste omboka.

Kontakt

Magnus Thell
Bravo Fly
Telefon 0812111117
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt