Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Pixartprinting har öppnat upp sin digitala trycktjänst globalt

2014-08-21
" Pixartprinting har arbetat i mer än 20 år för att förse kunder med utskrifter i både traditionellt och digitalt format. "
Totalt Dela: 0
  • e335365f9fdb308.jpeg

Vårt mål i år är att nå ut globalt över hela världen. Vi tror att vi kan skapa ett förtroende globalt med våra konkurrenskraftiga priser, höga service och snabba leveranser. Vi ser alltid till att kunden sätts i fokus och får en så trevlig och personlig service som möjligt. Om kunden har något speciellt önskemål så ser vi om det går att ordna.

Produkter

Vi har ett väldigt brett utbud av produkter som vykort, visitkort, flaggor, t-shirtar, affischer, flygblad, etiketter, canvastavlor, displayer, tapeter, servetter, flaskhållare, pallar, kartonger och mycket mer. Vi försöker att ha det största utbudet möjligt och förutse vilka trender som kan tänkas komma inom kort.

Vi har många specialister inom olika områden som behandlar bilderna och ser till att allt trycks på bästa sätt. Våra grafiska designers kan hjälpa dig med den grafiska biten för en liten extrakostnad. Vi har detaljerade beskrivningar som omfattar hur du går tillväga för att själv kunna se till att den grafiska filen är så bra som möjligt.

Mjukvara

Vi har egendesignad mjukvara som gör det möjligt för oss att öka flexibiliteten tillsammans med statusuppdateringar som sker i realtid. Som kund kan du följa hela processen via ditt Pixartprintingkonto fram till leverans.

Vi försöker alltid att se till att uppsidan fyller våra krav på att vara lättanvändliga. Det ska vara lätt att göra beställningar. Beställningsformuläret uppdateras i realtid när du beställer produkter för att du enkelt ska ha en överblick över hur slutpriset ser ut att bli. Dessutom har vi kampanjpriser varje vecka på utvalda produkter. Vi annonsera ut dessa via e-post, Facebook och Google Plus.

Kontakt

Johnnie Lerka
Pixartprinting
Telefon +39 0422 823301
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt