Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Med oss kan du minska dina elkostnader med 80

2014-08-19
" LamporNu ett e-handelsfetag som fser Sverige med alla mliga typer av ljusalternativ f ftag och privatpersoner. "
Totalt Dela: 0
  • 8e260d2e8817229.jpg

Vi har ett väldigt brett sortiment där vi erbjuder mängdrabatter och gratis frakt vid större beställningar. Vi har valt att rikta in oss främst på Philips-lampor just för kvalitetens skull. Vi vill kunna erbjuda de bästa till det bästa priset.

Vår leveranspolicy inkluderar leverans inom 24 timmar för att du så snabb som möjligt ska få hem dina beställda produkter. Slipp långa telefonköer. Hos oss kommer du att få hjälp av en trevlig medarbetare direkt via telefon. Om du har några funderingar eller frågor kring de olika lamporna så kommer vår skickliga personal att hjälpa dig på bästa sätt för att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss.

LamporNu är en del av Any Lamp BV. Vi arbetar exklusivt med att sälja lampor över nätet. Huvudkontoret är beläget i Nederländerna. Vår position gör det möjligt att skicka lampor snabbt och effektivt över hela Europa. Just nu är vi etablerade i tio länder i Europa som vi förser med lågenergilampor, LED-lampor, halogenlampor och andra olika driftdon. Vi rekommenderar att köpa några av våra ECO-märkta ljusalternativ. De har blivit betydligt bättre med åren.

Om du är på jakt efter en långlivad och miljövänlig lampa så kan du ta del av våra LED-lampor och lågenergilampor. En lågenergilampa beräknas ha 15 gånger längre livslängd. Vi har beskrivningar för varje produkt för att det ska vara enkelt för dig att välja de lampor som passar dig och dina behov bäst.

Vill du ta del av våra produktnyheter? Det går att prenumerera på våra nyhetsbrev för att alltid ha koll på speciella erbjudanden eller nyheter. Vi använder oss av Sociala Medier för att enkelt kunna nå ut till våra kunder.

Kontakt

LamporNu
LamporNu
Telefon 08-40309945
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt