Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Designmöbler och smakfulla inredningsmöbler från Swivel UK

2014-08-21
" Reproduktionsföretaget Swivel UK tillhandahåller klassiska designmöbler från 30-, 40- och 50-talet. "
Totalt Dela: 0
  • 256a5d6b18aad89.jpg

Finn inspirationen för ditt hem eller kontor på Swiveluk.com. Där kommer du att få ta del av vårt breda sortiment av klassiska möbler och inredningsdesign. Våra reproduktioner är av högsta kvalitet och kommer förhoppningsvis att leva upp till de förväntningar du har på dessa tidlösa klassiker. Vi drar nytta av varje liten detalj för att kunna matcha originalet i ära åt originaldesignern.

Den bästa kvaliteten

Med SwivelUK så kommer du att finna överlägsen kvalitet för att inreda ditt hem med. Vi har besökt världens alla fabriker, nej vi överdriver inte, för att undersöka de olika tillverkningsprocesserna. Det har resulterat i att vi idag har en av världens högsta reproduktionskvalitet på våra möbler.

Vi har fingret på pulsen, både nationellt och internationellt, och vår utställning bär märket av våra högt ställda kvalitetskrav.

Våra produkter

Tillverkningsprocessen och materialvalen är integrerade i kvaliteten på den färdiga produkten. Det är anledningen till att vi köper vårt trä från USA, tyger från Danmark och läder från Italien. Besök vårt showroom i Norra London. Här kan du se allt med egna ögon och vi är säkra på att du kommer att bli imponerad.

SwivelUKs huvudkontor

Våra möbler kännetecknas av hantverk, snygg design, förbättrad funktionalitet och tidlös skönhet med mer än 10 års erfarenhet. Om du behövr råd och vägledning i ditt val av produkt så är du varmt välkommen att höra av dig till oss för ett informellt samtal.

Vi levererar dina varor snabbt och enkelt och har gratis leverans till Sverige.

SwivelUKs huvudkontor är belägen i Shelford Place i London.

Kontakt

Sofia Toremalm
Swivel UK
Telefon 08-506 38 35 0
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt