Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Trendaktiga gummistövlar som skapar mode

2014-08-21
" Boomboots är en e-handelsbutik som tillhandahåller högkvalitativa gummistövlar främst framtagna för tjejer. Vi skapar egendesignade stövlar i syfte att bli en slags modefluga. "
Totalt Dela: 0
  • 512688.png

Under de senaste åren har gummistövlar varit en trend inom modevärlden, och vi har valt att fokusera på olika typer av gummistövlar som ska vara både praktiska och snygga! Våra supertunna gummistövlar ger dig en behaglig upplevelse direkt.

Vi har satt stort fokus på att vara en av de ledande försäljarna av gummistövlar över hela Europa. Tack vare det hårda arbetet av våra designers så har vi skapat supertrendiga stövlar som inte bör missas. Vi har även en Look Book-kategori där vi listar många olika typer av klädesplagg som enkelt kan kombineras med gummistövlar. Det spelar ingen roll om det är formella eller informella sammanhang, våra stövlar passar bra i till nästan allt.

Det som gör gummistövlar till en så bra sko är dess resistens mot salt och reagenser. Våra stövlar har en livslängd som på över 10 år. Vi har ett sortiment som ständigt byts ut. För att inte missa de senaste produkterna så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följa vår blogg och Look Book för att få inspiration att köpa ett par som passar dig utmärkt.

Är du intresserad av hästar? Vi har supersköna ridskor som skyddar dig i både regn och vått underlag. För de som är mer intresserade av gummistövlar som är mer lämpade för festliga sammanhang kan se våra kategorier för gummistövlar med klack. Vi har både högklackat, lågklackat och skor med mellanhög klack. Oavsett vad du är ute efter så tror vi att det finns något som kan passa dig och din smak.

 

 

Kontakt

Mats
Boom Boots
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt