Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Ditt trycker för skräddarsydda flaggor

2014-08-21
" Pixartprinting är e-handelsföretaget som tillhandahåller digitaltryck. Vi förser dig med flaggor och andra produkter där du själv bestämmer hur slutprodukten ska bli "
Totalt Dela: 0
  • daeb20.jpg

Om du är intresserad av att skapa egna personliga flaggor eller trycka befintliga landsflaggor så är det enkelt med Pixartprinting. Allt du behöver göra är att ladda upp en grafisk fil och välja tyg och storlek på din flagga. Våra flaggor är gjorda på material som tål alla väderförhållanden med ett dubbelskydd för flaggstänger. Då våra flaggor är en del av partihandeln så kan du endast göra en beställning mellan 5-20st per order.

Vi har även textilflaggor som är mer lämpad för marknadsföring. Vi använder oss av den senaste trycktekniken för att uppnå förväntat toppresultat. Vi uppgraderar ständigt till det bästa för att kunna erbjuda det bästa inom tryckmarknaden. Vår vision är att bli den ledande tryckpartnern in Europa. För nuvarande är vi etablerade i 10 länder där vi förser företag och privatpersoner med digitaltryck för en rad olika produkter.

Andra erbjudanden

Om du inte är på jakt efter flaggor så trycker vi även skräddarsydda visitkort, kuvert, affischer, broschyrer, flygblad, mappar, vykort, banners, displayer, canvastavlor, påsar, t-shirtar, kartonger, förpackningar, tapeter, kartong-pallar, servetter och flaskhållare med mera. Vi har ständigt erbjudanden varje vecka i vår promo pack-sektion. För företag som är förstagångsköpare finns ett speciellt erbjudande; 50st affischer, 250st visitkort, 250st inbjudningskort och 5st posters för endast 1£ i fraktkostnad.

Bakgrund

Vi började som ett lokalt trycker i Italien år 1994, och utvecklades i en rask takt. Vi öppnade upp för möjligheten att göra beställningar på nätet år 2000. Under 2011 beslöt vi oss för att öppna upp vår e-handel till andra länder i Europa där behov av trycktjänster finns. Vi har sedan dess växt stadigt och har många återkommande kunder. Testa oss du med!

Kontakt

Johnnie Lerka
Pixartprinting
Telefon 08-403 091 64
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt