Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Tyska kvalitetsfönster med tillbehör billigt

2014-08-21
" Fönster24 är ett tyskt e-handelsföretag som på senare år har öppnat upp möjligheten för försäljning i Norden. Företaget har funnits sedan 1872 och har ett viktigt namn på den tyska marknaden. "
Totalt Dela: 0
  • 1abf4f.jpg

Vad som gör att vi sticker ut inom branschen är att alla våra produkter är skapade i Tyskland. Vi har en enormt stor erfarenhet med kompetent personal som kan ge rådgivning på ett professionellt sätt. Vi har ett högt kundnöjdindex med säkra och snabba leveranser. Vi erbjuder även ”pengarna tillbaka”-garanti för alla beställningar som sker på nätet.

Hembygge

För de som vill rusta upp sitt hem på egen hand med nya fönster, ytterdörrar, jalusier och tillbehör. Oavsett vilka behov du har så kan vi skräddarsy något efter dina behov om du tar kontakt med oss. Vad som lockar med med att köpa fönster från oss är den höga kvaliteten och det låga priset i jämförelse med den lokala butiken. Priset kan ibland vara så lågt som 70% av priset i en lokal butik.

Tyskt material

All tillverkning sker i Tyskland med våra kvalitetsvaror. När vi skapar våra fönster så använder vi oss av varor som kommer från välkända tyska varumärken. När vi levererar våra produkter så ser vi till att använda våra specialutrustade lastbilar för ömtålig last. Våra fönster går att kombinera med jalusier för att uppnå både sol- och insynsskydd.

Kontakt

Christine
fonster 24
Telefon 0303-44 00 44
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt