Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Modeinspirerade gummistövlar för kvinnor

2014-08-21
" Boomboots är en av de främsta tillverkarna av modeinspirerade gummistövlar. Vi har de mest kreativa idéerna om hur man får gummistövlar att passa in i många modesammanhang. "
Totalt Dela: 0
  • 3a4b67.JPG

Boomboots har lagt stort fokus på att endast framställa skor designade för kvinnor. Vi har många olika skotyper med funktionen att kunna uthärda dåligt väder. Vi tillverkar skor med stilar och färger som kan överraska vem som helst. Varje kvinna kan välja en sko som passar dem bäst.

Wellingtonstövlar har blivit en av de största modetrenderna de senaste åren i både Europa och Amerika. Våra stövlar är gjorda av de bästa materialen för exceptionell hållbarhet, och kommer aldrig att gå sönder då de inte är limmade eller ihopsydda. Tack vare vår specialdesignade stil så kan de praktiska stövlarna även vara en modemagnet.

Vårt huvudmål är att produkter som finns på lager ska skickas ut så snabbt som möjligt för att du ska få ta emot den under en väldigt kort tid. Vi värdesätter kundnöjdhet väldigt mycket och gör vårt yttersta för att du ska känna dig välkommen och nöjd. Vi är därför väldigt aktiva när det kommer till sociala nätverk och svarar gärna på alla frågor som kan uppstå. Vi driver en blogg som är inriktad för att nå ut med produktnyheter och mode.

För mer information, var god besök http://boomboots.se

 

Kontakt

Mats
Boom Boots
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt