Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

DEN BÄSTA LEKSAKSAFFÄREN I BROMMA

2014-05-30
" Boinkstore är en leksaksaffär som är belägen i Bromma. Vi säljer allt möjligt som har med leksaker att göra till alla småbarn och föräldrar. "
Totalt Dela: 0
  • 94e997645f85d82.jpg

Boinkstore är en leksaksaffär som startade upp för första gången år 1999. Det öppnades i en 30 kvadratmeter stor lokal på Ålstensgatan i Bromma. Det blev en populär samlingsplats för de som behövde presenter och julklappar. Det gick snabbt fram och att bygga ut företaget lite mer var nu möjligt. Vi införskaffade fler leksaker, spel och tjänster utöver det vanliga. Nu är lokalen fylld med leksaker på en 200 kvadratmeter stor yta.

Vår butik har tillgång till toaletter, skötbord och mikrovågsugnar. Barnen är extra välkomna hit och vi vill att de ska trivas och känna att det är deras affär. Om du vill köpa en present som du vill ge bort så har vi ett par presentpapper vi kan erbjuda dig att paketera in ditt paket med. Du har alltid 3 dagars öppet köp och bytesrätt i 14 dagar.

Klubb Boink!

För de som är intresserade att tillhöra stamkundsklubben så har vi Klubb Boink! som är ett belöningssystem där du kan samla på dig digitala stämplar. En stämpel motsvarar ett köp på 200 kornor. När du kommer upp i 5 stämplar kan du använda dessa mot en 50 kronors rabatt.

Facebook

Vi är även väldigt aktiva på Facebook där vi annonserar ut nyheter och annat som kan vara intressant. Vi presenterar alltid nyheter med bild eller ett videoklipp. Vi har allt möjligt för småbarn och föräldrar. Även speciella presenter för dop. Tack vare vårt breda sortiment av varor och sortering på rekommenderade åldersgrupper kan du lätt finna inspiration att hitta den present du känner passar bäst för det tillfället.

För mer information, var god besök www.boinkstore.com

Kontakt

Boinkstore
Boink store
Telefon 08-268808
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt