Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Leksaker och kläder för alla småbarn

2014-08-21
" Sagopalatset är en fysisk butik belägen i Kalmar. Vår nätbutik består av Brigsbys som är en del av familjeföretaget som säljer högkvalitativa leksaker till vår butik på Sagopalatset. "
Totalt Dela: 0
  • 02fe05.JPG

Vår webbutik är ett bra sätt att se vilka produkter vi har att erbjuda och vad som finns om du bestämmer dig för ett besök. I vår fysiska butik så kan vi även erbjuda kläder till småbarn från Villervalla i alla möjliga storlekar. Mycket bekväma och kan garantera dina barn kommer att älska dem!

Kvalité

Våra leksaker är av mycket hög kvalité. Du kan även handal många gosedjur, dockor, nallar, träleksaker, dockskåp, barninredning och mycket mer. För de som är bekanta med Nallebudet så är det moderbolaget där vi säljer gosedjur tillsammans med en hälsning och present.

Sortiment

Vårt sortiment innehåller även säsongsprylar för exempelvis Påsk, Midsommar, Halloween och andra högtider. Vi har ett enormt brett sortiment av varor som instrument, byggklossar, spel, böcker, leksaksbilar, skallror, dockor, barbiedockor, pirater, riddare, tält, väskor, inredningsprylar, barnkök, kläder och servisset.

Sociala Medier

Vi är väldigt aktiva när det kommer till Facebook och postar frekvent nyheter och rabatter som du kan ta del av. Så följ gärna vår sida där om du är intresserad av att ta del av nyheter och engagemang. Vi svarar alltid på frågor som skrivs och försöker även att ge råd och tips vid förfrågan.

För mer information, var god besök www.sagopalatset.se

Kontakt

Hanne
Sago Palatset
Telefon 0480-42 01 01
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt