Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Den perfekta presenten vid alla tillfällen

2014-05-27
" Nallebudet är en e-handelsbutik som tillhandahåller presenter och nallar. Vår vision är att Teddydelivery ska omfatta hela världen. "
Totalt Dela: 0
  • ad3ff650e5173ad.jpg

Vad som utmärker oss är vårt stora utbud av olika björnar och nallar som kan skickas som en present till flickvän, pojkvän, mamma, pappa eller vid olika högtider. Det finns alltid tillfällen där en kramgod nalle passar in.

Vi har gjort det enklare än någonsin tidigare att beställa unika nallar. Du behöver inte ringa oss, allt du behöver göra är att gå in på hemsidan och sätt ihop ett paket. Vi är givetvis alltid där för att hjälpa till ifall du behöver hjälp med något.

När du är färdig med beställningen och vi vet var paketet ska skickas så packar vi försiktigt ned allting i en presentask tillsammans med alla tillbehör och det speciella meddelandet.

Skapa det perfekta paketet genom att kobinera din nalleleverans med en bok eller ett smycke. Du kan hitta en rad olika presentkort, bilder och fraser som ”Krya på dig”, ”Jag saknar dig” eller ”Gott nytt år” med mera. Du får själv skräddarsy dem med ett eget litet meddelande.

Nallebudet är ett sätt att skicka hälsningar och presenter på. Du nalle, present och en kort hälsning. Om beställningen görs innan 17:00 kommer leverans att ske under samma dag. Det betyder att mottagaren vanligtvis får paketet hem redan nästa vardag. Om du vill skicka paket till släkt och vänner utanför Sverige så kan det ordnas.

 

Kontakt

Nallebudet
Nalle Budet
Telefon 0480-42 01 01
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt