Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Modeinspirerade street-art-kläder

2014-05-27
" SNEK är en butik belägen i Stockholm som fokuserar på att sprida kärlek och positivitet. Vårt hjärta brinner för street-art och vi försöker sprida ut vår kollektion och fortsätta vara kreativa. För att kunna ha en bättre kommunikation med våra street-art- "
Totalt Dela: 0
  • 4277506009.jpg

Vi på Snekstyle erbjuder en väldigt häftig kollektion av kläder för både killar och tjejer. Vi har även tygväskor, huvudbonader och iPhone-skal som är SNEK-inspirerade. Vi har ofta REA på den utgående säsongens produkter.

Varje lönefredag bjuder Snekstyle på DJs i Story Hotel, Stockholm. För de som vill hålla full koll på när festliga event drar igång kan följa vår Snekblog. Vi försöker att sprida ut information om SNEK (www.snekstyle.com ) för att få mer publicitet och växa oss starkare, och vi gör det samtidigt som vi vill utvecklas på et spännande sätt.

Att få vara en inspiration för en subkultur känns ärofyllt, och vi försöker alltid att förbättra vår säsongskollektion. Vi brukar komma med en nyhet lite då och då. Vi är 100% oberoende och kan garantera att vi ger dig exklusiv design på ett sätt som ingen annan.

Vi är ett globalt växande märke och försöker vara en stor inspirationskälla till vår subkultur. Vi grundade företag 2012 och har tack vare samarbete med talangfulla personer fått fram kollektioner och designer som hyllar vår kärlek till musik och mode.

 

Kontakt

Snekstyle
Snekstyle
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1

Följ oss

Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt