Hem    -    Nyhetscenter
Logga in   |   Registrera dig

Låt oss ta hand om din bokföring medan du gör annat

2014-05-22
" Snabb Redovisning arbetar med att sköta bokföringsarbetet inom alla företagsformer: aktiebolag, handelsbolag, enskilda näringsidkare och bostadsrättsföreningar. Vi kan även hjälpa till med skattedeklarationer, förenklade skattedeklarationer, skalbolagsdek "
Totalt Dela: 0
  • dbc924c508c78c6.jpg

Vad som gör oss så effektiva är vår användning av programvaror där vi sammanställer allt vad gäller företagets ekonomi (bokföringar, löner, fakturor med mera) och gör det möjligt att hantera bokföringen enkelt över nätet. Vi bevarar all digital information på en säker arkivplats. Båda parter kommer att kunna ha tillgång till programmet och vi kan se varandras arbete.

Om du vill att vi tar över hela din ekonomi vad gäller kvitton, konterar och registrerar eller så kan vi fokusera enbart på bokföring, bokslut eller löner. Om du själv är intresserad av ekonomi kan vi hjälpa dig att hitta program där du själv kan göra bokföringen. Vi kan lära ut dig och dina medarbetare de viktigaste grunderna inom redovisning. Då kan du själv ha full kontroll över ekonomin och minskar samtidigt på kostnaderna och krånglig kommunikation med externa konsulter.

Om du är en nyföretagare och inte har några kunskaper alls inom bokföring, skatter och redovisningstermer så är det lugnt. Vi kan förklara de viktigaste grunderna väldigt enkelt på ett pedagogiskt sätt. Det är viktigt att se till att det blir rätt, och vi har därför unika erbjudanden till alla nybildade firmor där vi tar betalt mot en omsättnignsbaserad månadsavgift och ordnar allt så att du endast behöver koncentrera dig på din verksamhet.

För mer information, var god besök www.snabbredovisning.se

 

Kontakt

Snabb Redovisning
Snabbredovisning
Telefon + 46 8 655 08 17
E-Mail: Skicka E-Post
Hemsida: Besök Hemsida

Gillar du det?

Jag gillar det
1
Hem
Newsbox Registrera dig Kontakt oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Följ oss
     
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt